Levensboek

Jouw Verhaal van Waarde!

Een verhaal kan op veel manieren verteld worden. Vanuit veel verschillende perspectieven, dat levert echt een ander verhaal op. Het meest eerlijke verhaal is dat van jezelf. Dat is wat jij hebt te brengen. Dat is wat jij hebt te geven.

Hieronder worden deze verschillende mogelijkheden nader besproken. Ben je op zoek naar iets anders? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij staan open voor jouw wensen.

Levensboeken

Een vol leven, zo veel gedachten en er is zoveel gebeurd. Het zit ergens in je hoofd. Ergens liggen nog een paar schriften of dagboeken. Ooit geschreven, maar nooit terug gelezen. Durf je het? De confrontatie aangaan met je eigen leven, met je kracht en je zwakte?

Je denkt aan je eigen ouders. Hoeveel vragen heb je nog? Wat had je graag nog willen weten en willen begrijpen?

Maar de tijd voor reflectie is er niet altijd. Die tijd moet je maken. Soms wordt die tijd je gegeven, om in alle rust terug te kijken op je leven. Jezelf verbazen over de thema’s die terugkomen. Wat de triggers in jouw leven zijn en wat de kracht is die je daaruit hebt opgebouwd.

Impressie van het leven

Impressie van het leven

Wij kunnen een impressie van jouw leven maken in een mooi magazine of glossy. Dit is een combinatie van foto’s en artikelen, deze kan in grote oplage gemaakt worden.

Door jouw leven of een thema op deze manier te documenteren, kun je het breed delen met familie en vrienden. Dit kan voor hen van grote waarde zijn.

Compact levensverhaal

Compact levensverhaal

Bij een 'compact' levensverhaal kijken we naar de hoogte- en dieptepunten in jouw leven. Samen maken we een opzet voor een mooi 'Verhaal van Waarde'.

We kunnen per hoofdstuk een thema of een periode van je leven centraal stellen.

In 3 uitgebreide interviews leggen we de basis voor jouw 'Verhaal van Waarde'.

Levensboek

Levensboek

Samen kunnen we een boek maken van jouw leven. Dit doen we door eerst te kijken wat de waardevolle momenten in jouw leven zijn. Die momenten die de richting van je leven hebben beïnvloed. Als we de lijn hebben gevonden, maken we van daaruit een hoofdstukindeling.

Dat kan zijn een chronologische levensloop, maar het kunnen ook een paar terugkerende thema’s in je leven zijn. We kunnen er voor kiezen om een ontdekkingstocht te doen door de generaties heen. We kunnen stilstaan bij de maatschappelijke positie van je familie door de jaren heen. Door het schetsen van een tijdsbeeld geef je ook een historische context aan je eigen levensboek. In vijf uitgebreide interviews leggen we de basis voor jouw ‘Verhaal van Waarde’.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden?

Voor een vrijblijvend gesprek