Life Events

Jouw Verhaal van Waarde!

Een verhaal kan op veel manieren verteld worden. Vanuit veel verschillende perspectieven, dat levert echt een ander verhaal op. Het meest eerlijke verhaal is dat van jezelf. Dat is wat jij hebt te brengen. Dat is wat jij hebt te geven.

Hieronder worden deze verschillende mogelijkheden nader besproken. Ben je op zoek naar iets anders? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij staan open voor uw wensen.

Boeken over Life Events

Een Life Event is een waardevol moment en is het waard om vastgelegd te worden. De unieke elementen in het verhaal achter de gebeurtenis kunnen we sfeervol in taal en beeld neerzetten.

Bedrijfsjubilea

Bedrijfsjubilea

In een gesprek zoeken we gezamenlijk naar een origineel concept wat past bij de bedrijfsfilosofie en wat de kernwaarden van het bedrijf illustreert. Vervolgens zoeken we daar een passende concretisering bij zoals een magazine, een tablebook of een stripverhaal.

Voor de illustratie kunnen we gebruik maken van foto’s en documenten die in bezit zijn. Maar het is ook mogelijk om op zoek te gaan naar een kunstenaar om het product van illustraties te voorzien.

Huwelijksjubileum

Huwelijksjubileum

Een huwelijksjubileum is een waardevol moment om vast te leggen. Dit kan een gelegenheid zijn om samen terug te kijken op het huwelijk. Hoe zijn jullie gegroeid in de relatie en welke oplossingen zijn er gekomen om samen dit jubileum te kunnen bereiken? Wat heeft dit echtpaar samen meegemaakt? Wat waren de hoogte- en dieptepunten? Tijdens de interviews gaan we aan de hand van foto’s en documenten op zoek naar de antwoorden.

Dit is ook leuk om cadeau te geven! Samen kunnen we een plan maken. Wordt dit een verrassingsboek over het echtpaar of wordt het echtpaar zelf geïnterviewd? Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden door te nemen!

Huwelijk

Huwelijk

Als jullie meer willen dan enkel een fotoalbum als herinnering van jullie huwelijk, kunnen jullie ervoor kiezen om door ons een boek te laten maken. Wij interviewen het bruidspaar, zowel vooraf als na de dag zelf. Eventueel kunnen er ook andere personen geïnterviewd worden zoals de ouders van het echtpaar of de getuigen. Ook kunnen wij gedurende het feest of de receptie de gasten om quotes vragen die wij in het boek zullen verwerken.
De teksten van de toespraken kunnen ook opgenomen worden in het boek.

Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden?

Voor een vrijblijvend gesprek