Over ons

Verhaal van Waarde is een ontwikkelingsproject van Peter Weet Beter.

“In mijn professionele loopbaan ben ik hoofd van een onderzoekinstituut en later adjunct-directeur Strategische Beleid bij een woningbouwcorporatie geweest. Daarom weet ik hoe belangrijk het is dat tekst inzicht geeft en je verrijkt. Vandaar dat ik me heb ingezet voor de ontwikkeling van ‘Verhaal van Waarde’.

Ik ken Ellen en Femmy en weet hoe gedreven ze zijn op taal en vorm. Hun jarenlange samenwerking staat garant voor een mooi resultaat. Ellen is dyslectisch en creatief, Femmy is gestructureerd met gevoel voor detail.
Hoe verschillend ze ook zijn, ze vullen elkaar goed aan en hebben wederzijds heel veel respect voor elkaar.
Samen vormen ze een energiek team, dat er helemaal voor gaat om van jouw verhaal een ‘Verhaal van Waarde’ te maken. Dit vermogen tot engagement is een karaktertrek die ze delen en ik ga ze hieronder aan je voorstellen.

Je bent toch met me eens dat deze twee vrouwen een ‘Verhaal van Waarde’ kunnen maken”.

Peter de Lange
Peter Weet Beter

foto-femmy-website3-def

Femmy is een vrouw met een groot gevoel voor taal en detail. Het is heel moeilijk om teksten te maken waar geen fouten in staan. Een puntje verkeerd, toch ergens een d of t, dat gaat Femmy niet gebeuren. Die ziet ze niet over het hoofd.
Femmy heeft de eindredactie van alles wat geproduceerd wordt door Verhaal van Waarde. Haar hele loopbaan heeft ze als bureaumanager in de non-profitsector gewerkt.
Naast haar werk zorgt Femmy samen met haar man voor de opvoeding van haar pleegzoon. Ik heb hier respect voor.
Het is een vrouw die trouw en loyaal is en alles met veel toewijding doet.

foto-ellen-website-def

Ellen is een veelzijdige, creatieve vrouw, die optimistisch in het leven staat. Ze heeft een groot invoelingsvermogen en een warm hart. Ze heeft het talent om goed te luisteren en om de juiste, originele vragen te stellen. Met grote betrokkenheid en intensiteit kan ze verbanden zien. Hierdoor ontstaat een persoonlijk verhaal met verrassende diepgang. Dit kan omdat Ellen haar carrière begonnen is als maatschappelijk werkster waardoor ze het vermogen heeft om met een open blik te luisteren. Hieruit volgt vanzelf dat Ellen de interviewer is van ‘Verhaal van Waarde’.
De laatste 13 jaar heeft ze als manager Beleid en Innovatie in de Dak- en Thuislozenzorg gewerkt. Met veel passie zocht ze steeds nieuwe oplossingen, opdat ieder mens in staat is zijn belemmeringen te overwinnen en onder een dak te slapen.